Over ons

Al 25 jaar een begrip in Dongen.

Echté Brabantse gezelligheid

Welkom bij Eetcafé Janssen & Janssen.
Het gezelligste eetcafé in het hartje van Dongen!
Een kop koffie met een stuk taart, een goed vullende lunch, een lekker koud speciaalbiertje op een zonnig terras, een drie-gangen diner of iets te vieren? Bij Janssen & Janssen is alles mogelijk!

Het gehele jaar door kunt u bij ons zes dagen in de week genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner in een ongedwongen en huiselijke sfeer.
Met mooi weer openen we ook onze gezellige terrassen. Ons grootste terras ligt op het zuiden, hier kunt u volop genieten van de zon en de levendige plek. Houdt u iets meer van de rust en de schaduw? Dan kunt u met het mooie weer genieten op ons nieuwe tuin terras!

Word jij onze nieuwe collega?

Meet the team!

Wie zijn Janssen & Janssen eigenlijk? Ons enthousiaste team natuurlijk!
Elke dag staan zij voor u klaar om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.
Gastvrijheid staat bij ons op nummer één. Of het nu gaat om een gezellig praatje, of het advies over een gerecht of speciaal biertje, onze medewerkers van de bediening zullen u vakkundig en met een glimlach te woord staan. Daarnaast hebben we onze keukenbrigade die met dagverse producten uw gerechten met plezier, passie en liefde bereiden. We proberen altijd zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen, zodat u zorgeloos bij ons kunt genieten!

Door onze krachten te bundelen en elkaars kwaliteiten te benutten komen we tot de beste ideeën en de beste service. Van onze leidinggevenden tot aan onze afwashelden, samen doen zij er alles aan om u de ‘echte Janssen beleving’ te geven. Samen creëren zij dan ook de gezellige en warme sfeer zodat u zich thuis voelt in ons eetcafé! Stuk voor stuk hebben zij een echt ‘Janssen hart’ en daarom ook hart voor u als gast!

Historie

Op 1 augustus 2020 bestond Eetcafé Janssen & Janssen 25 jaar!
Daarvoor was dit een hotel, genaamd ‘Hotel – restaurant Central’ met meerdere kleine hotelkamers. In 1995 startten twee broers met de achternaam Janssen: ‘Eetcafé Janssen & Janssen’ sindsdien is deze naam altijd gebleven en natuurlijk niet meer weg te denken uit Dongen! Vaak wordt Janssen & Janssen gezien als de Jansen & Janssen uit het stripboek ‘Kuifje’ vandaar dat u in ons eetcafé dan ook verschillende keren deze stripfiguren terug zult zien.

Begin 2019 heeft het eetcafé een flinke opknapbeurt gekregen waardoor het één mooi geheel is geworden. Nog steeds met het heerlijke ‘oud bruin café’ gevoel maar in een modern jasje en nog altijd met de echte ‘Janssen’ sfeer!

Recensies

Mooie woorden van onze gasten

Een onverwacht groot restaurant met een heel gezellig en warm interieur, vriendelijke bediening en een menukaart waar voor ieders smaak wel wat lekkers opstaat.

Marieke van der Wardt

Leuke en bijzondere kaart. Prijs kwaliteit 5 sterren waard. Bijzondere combinaties…heel gemoedelijke bediening en gevarieerd publiek. Gezien populariteit reserveren wenselijk.

Tom Spijkers

Mooie plaats om even aan te leggen tijdens een rondje fietsen, ze hebben hier heel veel verschillende soorten bieren dus keuze genoeg om de dorst te laven.

B. Graumans

Jansen Jansen is een top eetcafé met een uitgebreide bierkaart. Lekjer eten en vriendelijk personeel. Wij bestellen wekelijks en het eten wordt warm, keurig op tijd aan huis bezorgt.

Martijn Weug

Super mooie locatie en dan ook nog lekker eten ,en de bediening was vriendelijk en even een compliment aan de kok het was heerlijk.

Eddy van Hulst

Hele leuke zaak, goed eten en goede sfeer. Compleet plaatje. Super gezellig terras aan de achterkant bij gebouwd voor als we weer los mogen. Echte aanrader.

Patrick Vromans
Menu sluiten